Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ 64-67

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Διπλό στο τέλος!

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ 64-67

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Άρης Θηβών, που πέρασε μέσα από την Ιτέα με 64-67 και μετά το διπλό στην Άμφισσα ακολούθησε ένα ακόμα στη γειτονική Ιτέα για να δείξει με τον πλέον επίσημο τρόπο πως η ομάδα του Γερμανού βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως στο τέλος το ματς απέκτησε χαρακτηριστικά θρίλερ με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να κρατάνε τελικά το ροζ φύλλο αγώνος στα χέρια τους.

Ο Άρης προηγήθηκε με 12-23 στην α’ περίοδο, με την Ιτέα να ανακάμπτει και με πολύ καλή άμυνα να ισοφαρίζει σε 24-24 για να λήξει το ημίχρονο με 26-28.

Στη συνέχεια ο Άρης πήρε και πάλι το πάνω χέρι στο σκορ για να φτάσει το ματς στα τελευταία κρίσιμα δύο λεπτά που πήγε να γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Με τρίποντο του Σκυριανού ο Άρης ξέφυγε με 59-64. Ο Μπαντελάς μείωσε σε 61-64, οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν στην επίθεση και ο Πράππας στα 40′ με τρίποντη βόμβα ισοφάρισε σε 64-64!

Ο Γερμανός πήρε τάϊμ-άουτ και έδωσε εντολή για γρήγορη επίθεση ώστε να έχει μια ακόμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Μανώλας, που ήταν ο κορυφαίος των νικητών, πέτυχε το 64-66 και η Ιτέα στην τελευταία επίθεσή της πέρασε τη μπάλα κοντά στο καλάθι και συγκεκριμένα στον Γεωργαντά που αστόχησε με τους γηπεδούχους όμως να φωνάζουν για φάουλ (φωτο) πάνω στον σέντερ τους.

Ο Χαρατσής με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 64-67.

Η Ιτέα αξίζει να σημειωθεί πως έπαιξε σήμερα χωρίς τον Ι.Μωραίτη που βρίσκεται στην Αμερική, ενώ στην πρώτη φάση του αγώνα τραυματίστηκε ο Παρασκευόπουλος και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο αγώνα.

Προβλήματα όμως είχε και ο Άρης, με τον Κλούρα να απουσιάζει λόγω τραυματισμού και ο Σολομωνίδης χτύπησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και είδε το υπόλοιπο του ματς από τον πάγκο.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Σπυρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-23, 14-5, 14-17, 24-22.

ΙΤΕΑ (Μωραϊτης): Παπαθεοχάρης 12 (2), Αγγελόπουλος 6 (2), Μπαντελάς 8, Ντινόπουλος 8, Πετράκος, Γεωργαντάς 13, Πράππας 3 (1), Ευθυμίου 11 (1), Βλαχογιάννης 5 (1), Παρασκευόπουλος, Σκούρας.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ (Γερμανός): Χαρατσής 15 (2), Κουτσοβασίλης 5 (1), Φωτητζόγλου, Σκυριανός 3 (1), Μανώλας 15, Κανινής 8, Σολομωνίδης 3, Παπάνογλου 18 (4).

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs (Τελικός): Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου 20-0 α.α. Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος.

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δεν κατεβαίνει το Α.Ε. Καρύστου! Με 20-0 α.α. ο Κάδμος στη Γ’ Εθνική! Η ανακοίνωση της Καρύστου

pannikolaou