Uncategorized Α2

Νέο ζευγάρι φιλικών για τον Γ.Σ.Κύμης

Κατέβασε ταχύτητα στο ρυθμό των προπονήσεων ο Γ.Σ.Κύμης, μπαίνοντας στο β’ στάδιο που έχει περισσότερη μπάλα και τακτική αλλά και φιλικά για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή.

Μετά λοιπόν τα δύο ματς με την Κηφισιά, ο Γυμναστικός κατεβάζει ταχύτητα και στα φιλικά, υποδεχόμενος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον Αίολο Αστακού, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Β’ Εθνική, αλλά έχει πολλές φιλοδοξίες, ακόμα και για νέα άνοδο στην Α2.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως για μια ακόμα χρονιά ο Βασίλης Μπρατσιάκος μένει πιστός στις…παραδόσεις, που τον θέλουν να μην αντιμετωπίζει ποτέ σε φιλικά προετοιμασίας, ομάδες από την ίδια κατηγορία!

Ο Αίολος πήρε μεταξύ άλλων τους Κατσαρέ, Χαρισμίδη, Θανόπουλο, Παππά και μαζί με τους παλιούς παίκτες που τον οδήγησαν στην άνοδο, στοχεύει σε κάτι αντίστοιχο και φέτος.

Η ομάδα του Μπρατσιάκου από την πλευρά της, θέλει να δείξει ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό του περασμένου Σαββατοκύριακου, μπαίνοντας σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει και του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με τον Προμηθέα που πλησιάζει.

Τα δύο φιλικά ματς που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό “Ν.Μαρίνος” θα έχουν  ώρα έναρξης τις 6 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Α2 Elite League: Σπουδαία νίκη και 2-2! Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη 73-60

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (21/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou