Ο Μώλος γιόρτασε τη συμμετοχή του στην Α” ΕΣΚΑΣΕ!

%ce%bc%cf%89%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b1

Ο Μώλος μπορεί να τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α” ΕΣΚΑΣΕ, όμως παρότι κλήθηκε στο παρά ένα να συμπληρώσει το πρωτάθλημα μετά τις ανακατατάξεις πέρυσι το καλοκαίρι με τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις ομάδων από την Α” κατηγορία, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων συμμετέχοντας κανονικά σε όλους τους αγώνες, κερδίζοντας μάλιστα ένα παιχνίδι και κοντράροντας αρκετούς αντιπάλους στο β΄γύρο!

Μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς, που όπως φαίνεται ήταν και ο τελευταίος φετινός καθώς την τελευταία αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο ο Μώλος δεν θα ταξιδέψει στη Χαλκίδα για τον αγώνα με την Παναγίτσα, η διοίκηση της ομάδας οι προπονητές και οι παίκτες διασκέδασαν σε ταβέρνα της περιοχής γιορτάζοντας πάνω απ” όλα τη συμμετοχή της ομάδας στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος Γιάννης Αθανασίου είπε χαρακτηριστικά:”Το ωραίο φετινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Χαρά μας και τιμή μας, που παίξαμε και απολαύσαμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Πιστεύω πως ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τόσο τις δικές μας όσο και της διοργανώτριας αρχής. Ήρθαμε, φεύγουμε και θα ξανά έρθουμε”.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.