Archive for Οκτωβρίου 12th, 2016

Το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο ΔΑΚ Χαλκίδας ΑΓΕΧ-Παναγίτσα!

%ce%b9%cf%89%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b1

Ανέτρεψε τα… προγνωστικά αλλά και τη συμφωνία μεταξύ των παραγόντων των ομάδων της ΑΓΕΧ και της Παναγίτσας η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ που αποφάσισε τελικά πριν από λίγο να στείλει το ματς με έδρα της ΑΓΕΧ την ίδια ώρα έναρξης που αρχικά ήταν ορισμένο το ντέρμπι ( 6.μ.μ) στο ΔΑΚ Χαλκίδας! Read more »

Έπαιξαν με (σαν) τα παιδιά!

%ce%ba%ce%bf1

Σήμερα το πρωί το κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου γέμισε από παιδικές φωνές.  Μαθητές από το 2ο δημοτικό σχολείο Αρτάκης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους αθλητές της Κύμης και να πάρουν αυτόγραφα. Read more »

Συνεργασία Λοκρού και Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

%ce%bb%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b6%cf%85%ce%b8%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b9%ce%b1

Στους ρυθμούς των μεγάλων αθλητικών κλαμπ κινείται ο νεοφώτιστος στη Γ” Εθνική Λοκρός Αταλάντης που προχώρησε σε χορηγική συμφωνία με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, μια εταιρεία που θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του Λοκρού στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αταλάντης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει χαρακτηριστικά: Read more »

Υπό προθεσμία ο Γκριν στην Κύμη

dsc01019

Στην αναζήτηση της πρώτης αλλαγής ξένου βρίσκεται η Κύμη και συγκεκριμένα στις θέσεις των γκαρντ, καθώς ο Τζουάν Γκριν δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και θεωρείται απίθανο να παραμείνει στους νεοφώτιστους στην Α1.

Ο Γκριν που ήρθε με καλές συστάσεις ως απόφοιτος του Hofstra με το οποίο είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέσο όρο 17.8 πόντους, δεν μπόρεσε να δείξει σπουδαία πράγματα στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ουσιαστικά τελεί υπό προθεσμία στην Κύμη. Read more »