FEATURED Α1

Γ.Καστρίτης: ‘Πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο’

Στο κακό ξεκίνημα αλλά και στην αντίδραση του β’ ημιχρόνου στάθηκε κυρίως στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με το Λαύριο, ο κόουτς της Κύμης Γιάννης Καστρίτης.

‘Να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου και τον κόουτς για την δίκαιη νίκη τους, νομίζω ότι η ανάγνωση για το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ ξεκάθαρη, έχει να κάνει με το ξεκίνημα του αγώνα και με το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ήταν εμφανέστατο όχι απαραίτητα ποιος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι γιατί και εμείς το θέλαμε αλλά σίγουρα ποιος ήξερε να το διεκδικήσει και να το υποστηρίξει αυτό με τον σωστό τρόπο.

Είναι σαφές ότι πληρώνουμε το πολύ κακό πρώτο μας δεκάλεπτο που τελείωσε 27-10 και από εκεί και έπειτα όλοι αυτοί οι παράγοντες που προείπα αποτυπώνονται στο ότι το Λαύριο σκόραρε 18 πόντους από δικά μας λάθη και είχε και 10 πόντους από δεύτερη ευκαιρία, σύνολο 28 πόντοι σε πράγματα που θέλαμε να αποφύγουμε. Παρόλα αυτά δεν μπορώ παραγνωρίσω την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίχτες μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ίσως φάνηκε ότι χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο για να μπούμε στο ρυθμό του πρωταθλήματος και του συγκεκριμένου αγώνα, είναι γεγονός πως όσο περνούσε η ώρα τόσο καλύτερα αισθανόμασταν και κυρίως οι ξένοι μας παίχτες, που για πρώτη φορά αγωνίζονταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κρατάμε την αντίδραση μας στο δεύτερο ημίχρονο και την προσπάθεια, κρατάμε την στεναχώρια και τα σκυμμένα κεφάλια αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια το οποίο σημαίνει ότι όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στεναχωρηθήκαμε πολύ και έχουμε απαιτήσεις από την φετινή προσπάθεια και την ομάδα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

Περιττό να πω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ φέτος χρειάζεται υπομονή και ο πιο σταθερός σε όλα τα επίπεδα και με διάρκεια και δύναμη και κουράγιο θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει τους στόχους του’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou