Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν.Σάλιαρης: ‘Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια’

Η ομάδα του μετράει 2 ήττες σε ισάριθμους αγώνες αλλά κατά γενική ομολογία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κοντράροντας δύο πολύ καλούς αντιπάλους.

Ο κόουτς του Αίαντα Αυλίδας Νάσος Σάλιαρης μιλάει στο eviabasket για τον χθεσινό αγώνα της ομάδας του στην Άμφισσα με αντίπαλο τον Μάκαρο:

Θεωρώ οτι ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και γρήγορο ρυθμό. Στο α’ ημίχρονο η διάθεση μας και η συγκέντρωση μας ήταν σε υψηλό βαθμό και θα μπορούσαμε να φύγουμε στο σκορ αν ήμασταν πιο ήρεμοι και πιο προσεκτικοί σε καταστάσεις αιφνιδιασμού που δημιουργήσαμε.

Στο γ’ δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι περάσαμε με 5 πόντους μπροστά αλλά δεν διαχειριστήκαμε καθόλου σωστά το πλεονέκτημα μας αυτό, κάνοντας αρκετά λάθη στην επίθεση δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Άμφισσας με τα έμπειρα παιδιά που έχει να ξεφύγει στο σκορ και εμείς να χρειάζεται να ακολουθούμε.
Στο δ’ δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, εν μέρει τα καταφέραμε αλλά δυστυχώς η αδυναμία που δείξαμε στο αμυντικό ριμπάουντ κυρίως μας κόστισαν και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και στην ομάδα του Μάκαρου Άμφισσας για τη δίκαιη νίκη του’.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou