Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Στάθης Παπαδάκης: Ταλέντο με πάθος για το μπάσκετ!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο μπάσκετ της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο είναι ο Στάθης Παπαδάκης που σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη 5 χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες, είναι είναι μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων και εφήβων και βασικός συντελεστής της πολύ καλής πορείας του Ίκαρου Ν.Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα και σημερινού προπονητή του Άρη Αμφίκλειας Άρη Παπαδάκη, ο Στάθης που είναι γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1998 και έχει ύψος 2,01 μ., ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία μόλις 10 ετών ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε ομάδα με δελτίο στο Διόνυσο Αμφίκλειας με προπονητή τον πατέρα του!

Σε ηλικία μόλις 14 ετών, τον ζήτησε με μεταγραφή ο Ίκαρος Καλλιθέας με τον οποίο αγωνίστηκε δύο χρονιές στο παιδικό τμήμα και μια χρονιά στο εφηβικό.

Πέρυσι, πήρε μεταγραφή στο Περιστέρι έχοντας παρουσίες στη 12αδα των αντρών στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά και ενεργό ρόλο στην εφηβική ομάδα με την οποία έφτασαν μέχρι τον τελικό της ΕΣΚΑ χάνοντας από τον Παναθηναϊκό.

Φέτος αγωνίζεται στον Ίκαρο Ν.Σμύρνης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με ενεργό ρόλο σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει ως στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Στάθης Παπαδάκης κάνει φέτος την πιο γεμάτη χρονιά του έχοντας συμπεριληφθεί και δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της Γ’ Εθνικής!

Όλα αυτά, σε άμεση σχέση με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στις Εθνικές ομάδες Παίδων και εφήβων που αποτελεί βασικό μέλος τους.

Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας μίλησε για το πως βλέπει το μπάσκετ αλλά και το μέλλον του: ‘Αγαπάω το μπάσκετ και στόχος μου είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά με το άθλημα. Δουλεύω συνεχώς με σκοπό να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου. Για να μπω σε αυτό το δρόμο, μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι γονείς μου που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ. Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα για ένα παιδί από την επαρχία να πάει σε ηλικία μόλις 14 ετών στην Αθήνα για να παίξει μπάσκετ. Εμένα οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφασή μου, τους ευχαριστώ και ελπίζω να τους δικαιώσω’.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Φουλ για άνοδο! Εθνικός Λιβαδειάς-Αίολος Αγυιάς 86-65

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (23/3). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou