Uncategorized Α1 Α2

Βασ.Μπρατσιάκος:’Η παραμονή μας είναι ένα μικρό θαύμα’

Απόλυτα ικανοποιημένος, ευτυχισμένος και συγκινημένος εμφανίστηκε ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη-σωτηρία επί του Απόλλωνα Πάτρας, τονίζοντας πως αυτό που πέτυχε η ομάδα του φέτος ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα. Παράλληλα, τόνισε χαρακτηριστικά πως ο πρόεδρος της ομάδας Αλ.Θεοδώρου απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μάγκας είναι κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες, με το σημερινό αποτέλεσμα να δικαιώνει όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα.

‘Είχαμε ετοιμάσει την ομάδα για ένα μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε πει πως όση διαφορά παίρναμε εμείς ή ο Απόλλων το ματς μπορεί να γυρίσει, γιατί είναι το άγχος και κάθε κίνηση μετράει. Θέλαμε να έχουμε υπομονή 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Σε τέτοια ματς κερδίζει όποιος το θέλει πιο πολύ.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Ήταν ένα παιχνίδια-διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων και παίξαμε στα ίσια όλη την κατηγορία. Ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς και όλη την Α1.

Η παραμονή της ομάδας είναι ένα μικρό θαύμα. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά απρόοπτα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας έβγαλαν εκτός στόχου για αρκετές αγωνιστικές, αλλά η ομάδα έχει μέταλλο και είναι οικογένεια και έχει μάθει να παλεύει. Πήγαμε παιχνίδι με παιχνίδι για να τα καταφέρουμε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Θεοδώρου που απέδειξε για μια ακόμα φορά φέτος πόσο μάγκας είναι και η λέξη μάγκας με κεφαλαία γράμματα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ηχούσαν σειρήνες όπως και τα προηγούμενα χρόνια για αλλαγή του προπονητή. Ο πρόεδρος έκλεισε τα αυτιά του, με εμπιστεύτηκε και τα καταφέραμε και πάλι.

Περίμενα λίγο μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο της Χαλκίδας φέτος. Η ομάδα αυτή είναι όλης της Εύβοιας και η προσπάθεια που κάνει αξίζει ακόμα μεγαλύτερης συμπαράστασης. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τη διοίκηση. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή την επόμενη μέρα, θέλω να ηρεμήσω και να χαρώ τη σημερινή μέρα που είναι η μεγαλύτερη της ομάδας μου αλλά και δική μου ως προπονητής’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou