B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Αμοιβαία εκτίμηση και φινάλε στη διαμάχη Παπαδάκη-Σπυρόπουλου

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια σήμερα δόθηκε και τυπικά τέλος στη διαμάχη που είχε προκύψει μεταξύ Άρη και Νίκου Παπαδάκη με τον διαιτητή Αντώνη Σπυρόπουλο σε ένα αγώνα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων που είχε γίνει στο κλειστό Κανήθου στις 29 Ιουνίου του 2014.

Ήταν μια άτυχη στιγμή πάνω στην ένταση του αγώνα από πλευράς Παπαδάκη, που από την πρώτη στιγμή θέλησαν να αφήσουν στο παρελθόν και οι δύο πλευρές.

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος δεν είχε σκοπό να τραβήξει την υπόθεση στα δικαστήρια αλλά κάτι τέτοιο έγινε αυτεπάγγελτα τότε λόγω του αθλητικού νόμου.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν αποκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό με τον Αντ.Σπυρόπουλο να μην επιθυμεί να δώσει συνέχεια και απλά σήμερα έληξε και τυπικά το %cf%83%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b7%cf%83επεισόδιο χωρίς να οδηγηθούν οι δύο πλευρές στις δικαστικές αίθουσες μέσω μιας ανακοίνωσης που έβγαλαν και στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

‘Αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη την 29/6/2014 στο γήπεδο Κανήθου Ευβοίας σε αγώνα μεταξύ των ομάδων Τιτάνες Δράμας-Ίκαρος Καλλιθέας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και το επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ των Άρη Παπαδάκη, Νικόλαο Παπαδάκη και του διαιτητή Αντώνη Σπυρόπουλου, μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις η μεταξύ τους αντιδικία έληξε πριν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες. Όπως μας δήλωσε ο Άρης Παπαδάκης ήταν μια άτυχη στιγμή και ουδέποτε αμφισβήτησε τον διαιτητή Αντ. Σπυρόπουλο τον οποίο σέβεται και εκτιμάει απεριόριστα. Άλλωστε, η εκτίμηση που τρέφουν αμφότερες οι πλευρές είναι αμοιβαία’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Επέστρεψε στις νίκες! Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας 52-47

pannikolaou