Over play

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε! 47.713 επισκέψεις χθες Κυριακή!

Κάθε Δευτέρα, παρακολουθώντας την πορεία του eviabasket μέσα στην εβδομάδα που μόλις έχει περάσει, πάντα δημιουργείται ένα ευχάριστο συναίσθημα και ταυτόχρονα, ξεκινάει μια νέα μεγαλύτερη πρόκληση!

Κάθε εβδομάδα σπάει και ένα νέο ρεκόρ και αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια.

Στο Σαββατοκύριακο που πέρασε μας σηκώσατε σε νέα ιστορικά υψηλά μετρώντας 47.713 επισκέψεις την Κυριακή και 39.979 το Σάββατο. Το σύνολο δε, 87.692!

Με 560.000 επισκέψεις τον τελευταίο μήνα που δεν είχε πλήρη αγωνιστική δράση λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με 10.050 μοναδικούς επισκέπτες χθες, με σχεδόν 4,5 εκ. σε κάτι παραπάνω από ενάμιση χρόνο ζωής, απλά αποδεικνύεται περίτρανα πως αυτό το άθλημα είναι το κορυφαίο και αυτό το site, το δικό σας μέσο ενημέρωσης για το τοπικό μπάσκετ και όχι μόνο.

Ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε εδώ και 19 μήνες για σωστή μπασκετική και προπαντός αντικειμενική ενημέρωση είναι αναμφίβολα λίγο!

Ευχαριστούμε, επίσης, τους παράγοντες, προπονητές, παίκτες όλων των ομάδων για την άψογη συνεργασία που έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ό,τι μπασκετικό γεγονός έχει γίνει στην Ένωση να έχει καλυφθεί με αναλυτικά στοιχεία από την ιστοσελίδα μας.

1Και βέβαια, ένα ευχαριστώ στον Γιάννη Δαλιάνη που με το φωτογραφικό του φακό μας μεταφέρει τον παλμό της κάθε αγωνιστικής.

Η δική σας ανταπόκριση είναι εκείνη που μας κάνει κάθε εβδομάδα να κυνηγάμε το κάτι παραπάνω.

 

Πατώντας πάνω στον πίνακα, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία για το διήμερο που πέρασε και όχι μόνο…

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou