Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν.Παπούλιας:’Οι παίκτες μου είναι παλικάρια’

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του όχι μόνο στο χθεσινό αγώνα αλλά σε ολόκληρο το β΄γύρο έχει μείνει ο κόουτς του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Παπούλιας που στάθηκε επίσης στο γεγονός πως ήδη  έχουν αρχίσει να σκέφτονται στην Άμφισσα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

‘Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά μουδιασμένα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να προηγηθεί με 18-3. Στη συνέχεια όμως, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση και παίζοντας καλή άμυνα μειώσαμε τη διαφορά, αλλά κυνηγούσαμε συνέχεια στο σκορ. Οι παίκτες μου έδειξαν πως είναι παλικάρια μέσα στα γήπεδο, είχαν πείσμα, πίεσαν τον αντίπαλο και πήγαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό στη φάση που ο Χατζηστάμου έκανε το μπάσιμο και ήρθε σε επαφή με το Γυφτονικολό, ζητώντας φάουλ. Απείχαμε μόλις 19 δευτερόλεπτα από μια μεγάλη νίκη και ενώ το σκορ ήταν στο 69-70.

Από κει και πέρα κάναμε φάουλ και ο αντίπαλος ήταν εύστοχος στις βολές. Παρότι ουσιαστικά έχουμε σωθεί εδώ και πολύ καιρό, δεν παρατήσαμε το πρωτάθλημα, παραμένουμε ενωμένοι και με διάθεση να παίξουμε καλό μπάσκετ μέχρι το τέλος. Η ομάδα στο β΄γύρο έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες και την ποιότητά της. Αν δεν είχαμε τις ατυχίες του πρώτου γύρου – τραυματισμούς και απουσίες – η πορεία μας θα ήταν πολύ καλύτερη. Ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το μέλλον μας, αφού απομένει μία μόνο αγωνιστική μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ερμή’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Επέστρεψε στις νίκες! Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας 52-47

pannikolaou