Α1

Το ‘Βasket Αγάπης’ τη Δευτέρα στο κλειστό Κανήθου!

Τη Δευτέρα η Κύμη φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις 5:30 μ.μ. στο κλειστό της Κανήθου όμως παράλληλα δίνει ένα ακόμα αγώνα, με μεγαλύτερη αξία, καθώς φιλοξενεί το ‘Basket Αγάπης’!

Η εκστρατεία αλληλεγγύης που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR, ο μεγάλος χορηγός της Basket League, αφού επισκέφτηκε ήδη τα Τρίκαλα, το  Λαύριο και την Πάτρα,  φτάνει και στην Χαλκίδα!

Σε συνεργασία με την ΚΑΕ Κύμη SEAJETS, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου το 4ο  «Βasket Αγάπης» της σεζόν και η βοήθεια όλων των φιλάθλων είναι απαραίτητη για να καταφέρουμε να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι φίλαθλοι της αναμέτρησης Κύμη SEAJETS-Ολυμπιακός θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα συγκεντρωθούν για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής, μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλκιδέων. Επιπλέον, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου ένας αθλητής από τις Ακαδημίες της Κύμης θα εκτελέσει 3 βολές.  Κάθε εύστοχη βολή θα ισοδυναμεί με ενίσχυση σε χρήματα από τους διοργανωτές, τα οποία  θα διατεθούν σε τοπικό Ίδρυμα. Ακολούθως δύο αθλητές, ένας της Κύμης και ένας του Ολυμπιακού, θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και αν ευστοχήσουν θα διπλασιαστεί το αρχικό ποσόν.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou