Α1 Α2

Η ΑΓΕ Χαλκίδας συγχαίρει Αγγέλου και Γιαπλέ

Με ανακοίνωση η ΑΓΕ Χαλκίδας συγχαίρει τους δύο Χαλκιδέους προπονητές Βαγγέλη Αγγέλου και Θανάση Γιαπλέ που ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα Πατρών και στους οποίους εύχεται πολλές επιτυχίες και νίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΓΕ Χαλκίδας:

‘Η διοίκηση της Α.Γ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια, σε δύο πρώην αθλητές της και προπονητές της οι οποίοι φόρεσαν την ιστορική της φανέλα, και κόσμησαν τον πάγκο της και προπονητικά, έχοντας μάλιστα πολλές επιτυχίες (ανόδους σε Β΄ Εθνική και Α2 , Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων).

Στον Βαγγέλη Αγγέλου και στον Θανάση Γιαπλέ οι οποίοι ανέλαβαν την τεχνική καθοδήγηση του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ Στην Α1. Τους ευχόμαστε ολόψυχα, πολλές επιτυχίες και νίκες με την νέα τους ομάδα και  φυσικά να παραμείνουν στην ομάδα της ΠΑΤΡΑΣ και να ολοκληρώσουν το έργο τους, και το προπονητικό τους πλάνο. Άλλωστε η Α.Γ.Ε.Χ είναι πάντα δίπλα και εύχεται επιτυχίες στους Χαλκιδαίους παίκτες , στους Χαλκιδαίους προπονητές και φυσικά σε όλες της ομάδες της Πόλης μας, όπου και να αγωνίζονται’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou