Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 76-65

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Αγχωτική νίκη!

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 76-65

Σασπένς και ένταση είχε ο εξ αναβολής αγώνας της Α’ ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στον Τελεθριακό και την Προοδευτική Λάρυμνας με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 76-65, αρκετά πιο δύσκολα πάντως απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το 35′ με τους γηπεδούχους πιο έμπειρους και ψύχραιμους στο τέλος να παίρνουν τη νίκη κλείνοντας ιδανικά τη χρονιά και ταυτόχρονα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Πολλά τα παράπονα πάντως εκατέρωθεν για τη διαιτησία των Βαρσαμά και Χατζή που…φιλοδώρησαν με αρκετές τεχνικές ποινές και τις δύο ομάδες!

Η Προοδευτική αποδείχθηκε ‘σκληρό καρύδι’ και μέχρι το 35′ ήταν μέσα στον αγώνα δείχνοντας ικανή για την έκπληξη.

Στα τελευταία λεπτά όμως, ανέλαβε δράση ο Ιωακείμ που με απόντες τους τραυματίες Ρουμελιώτη Θ. και Μητρόπουλο και τον Τριανταφύλλου να έχει αποβληθεί με 2 τεχνικές ποινές από το 25′, πήρε το παιχνίδι πάνω του και με διαδοχικούς πόντους έδωσε τη νίκη στον Τελεθριακό με 76-65.

Από τους γηπεδούχους κορυφαίος ο Ιωακείμ με 33 πόντους.

Από την πολύ καλή Προοδευτική που επίσης είχε απουσίες (Χρυσοβέργης-Πύλλιας) κορυφαίος ο Τζεφεράκος με την ομάδα της Λάρυμνας να δείχνει πως στο β’ γύρο μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή της.

Πολλά παράπονα και από τις δύο ομάδες για τους διαιτητές. Ο Τελεθριακός κυρίως για την αποβολή του Τριανταφύλλου και τις τεχνικές ποινές, η Προοδευτική για τον καταμερισμό των φάουλ (19-35).

Ακόμα, οι γηπεδούχοι έχουν να λένε, πως ο Ψαρράς των φιλοξενούμενων που είναι παίκτης-προπονητής, πήρε μια τεχνική ποινή ως παίκτης και μια ως προπονητής χωρίς όμως να αποβληθεί…

Διαιτητές: Βαρσαμάς-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 30-31, 47-45, 76-65.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος): Χατζής 2, Παπαθανασίου 12, Ρουμελιώτης Αν. 1, Ιωακείμ 33 (4), Αφερείμ, Τσιτούμης, Κουμπές 8 (1), Δήμου 4, Φακίτσας 5, Τριανταφύλλου 11.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Ψαρράς): Τσελεκούνης 7, Κυριάκος 5 (1), Τζεφεράκος 20, Σταθουλόπουλος 8 (2), Δάρρας 19, Ξυδιάς, Μαρμαρινός 4, Ψαρράς, Ζουμπόπουλος 2.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou