Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παράπονα Χαρατσή για τη διαιτησία στο ντέρμπι Κάδμος-Λοκρός

Με σημαντική καθυστέρηση, καθώς πέρασαν 5 μέρες από το τοπικό ντέρμπι στη Θήβα ανάμεσα σε Κάδμο και Λοκρο Αταλάντης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο αρχηγός της ομάδας της Θήβας Γιάννης Χαρατσής, μέσω του λογαριασμού του στο fb εξέφρασε τα παράπονα που είχε η ομάδα του για τη διαιτησία, ενώ σε video που ανέβασε παραθέτει τις φάσεις που όπως υποστηρίζει αδικήθηκε η ομάδα του:

‘Ως αρχηγός αυτής της ομάδας και παίκτης περίπου 20 χρόνια, ξέρω τον αγώνα που έχουμε κάνει όλοι μας για να βρίσκεται η ομάδα μας και η πόλη μας ψηλά στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας.

Δεν έχει σημασία ότι είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα…Αυτό που θέλουμε και πιστεύουμε είναι ότι αξίζουμε το σεβασμό όλων.

Κάθε εβδομάδα ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να γεμίζει το γήπεδο και να βλέπει τον αγώνα που δίνουμε όλοι για την ομάδα αυτή.

Κανένας δεν μπορεί να μας στερεί αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο.

Στον αγώνα με την ομάδα της Αταλάντης εκτός από τον κακό αγωνιστικό μας εαυτό είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την προκλητική και επικίνδυνη διαιτησία που κάθε φορά που η ομάδα μας έφευγε στο σκορ έβρισκε τον τρόπο να ξαναβάζει την ομάδα του Λοκρού στο παιχνίδι και να κάνει τον αγώνα ντέρμπι. 

Σ’ ένα παιχνίδι λοιπόν που κρίθηκε στον πόντο τα λάθη ήταν πάρα πολλά κατά της ομάδας μας και νιώθω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Σεβαστείτε πάνω απ’ όλα τις θυσίες κάποιων ανθρώπων που από την αγάπη τους για το άθλημα προσφέρουν πολλά και τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο.

Εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι να σας προστατεύουμε από τα λάθη σας μέσα στο γήπεδο…Είστε επικίνδυνοι!

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αταλάντης για τη νίκη τους μέσα στη Θήβα…Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε κάποιες από τις φάσεις που εννοώ και θα κρίνετε μόνοι σας’.

https://www.youtube.com/watch?v=_V99Ww6sq-I

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou