Over play Uncategorized

Ντόμινο αλλαγών στις ώρες προπονήσεων και αγώνων στα κλειστά γυμναστήρια Χαλκίδας

Δύσκολη εβδομάδα αυτή που διανύουμε για τις ομάδες μπάσκετ της Χαλκίδας, καθώς το πρωτάθλημα σάλας που φιλοξενείται από σήμερα στο ΔΑΚ Χαλκίδας αλλά και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταε-κβο-ντο που ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό Κανήθου δημιουργεί προβλήματα σε προπονήσεις αλλά και στα προγραμματισμένα ματς ιδίως του ερχόμενου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, όσο αφορά το κλειστό Κανήθου οι προπονήσεις των ομάδων θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη καθώς από την Παρασκευή το γυμναστήριο θα παραδοθεί στην Ομοσπονδία ταε-κβο-ντο ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα δώσει προτεραιότητα όπως είναι φυσιολογικό στις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με την Κύμη να μετακομίζει προσωρινά στην Πειραϊκή και τον Ηρακλή στο ΔΑΚ Χαλκίδας.

Στο κλειστό του ΔΑΚ Χαλκίδας διεξάγεται από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη το τριεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας και όπως είναι φυσιολογικό δεν γίνονται για αυτές τις ημέρες οι προπονήσεις των ομάδων που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο.

Ντόμινο αλλαγών το Σαββατοκύριακο

Στον ΔΟΑΠΠΕΧ καταρτίζεται αυτές τις ώρες το πρόγραμμα της συγκεκριμένης εβδομάδας με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Από πλευράς ΔΟΑΠΠΕΧ γίνεται προσπάθεια σε πρώτη φάση να χωρέσουν όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της ΕΣΚΑΣΕ στα διαθέσιμα γυμναστήρια ώστε να μην προκύψουν αναβολές και παράλληλα να γίνουν κανονικά οι προπονήσεις της Κύμης που την Κυριακή δίνει κρίσιμο αγώνα με τα Τρίκαλα.

Αρκετές ομάδες όμως αναγκαστικά θα αλλάξουν έδρες, με το τοπικό ντέρμπι ΑΓΕΧ-Γ.Σ.Αυλίδας να οδεύει κατά πάσα πιθανότητα για το κλειστό της Πειραϊκής, ενώ αγώνες θα διεξαχθούν και στα κλειστά γυμναστήρια Αρτάκης και Αυλίδας.

Για τις αλλαγές είναι ευνόητο πως θα ενημερωθεί άμεσα και η ΕΣΚΑΣΕ.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou