Α1

Δικός μας ο ‘τελικός’! Γ.Σ. Κύμης-Τρίκαλα 78-67

Η ΚΥΜΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 78-67 ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗ 2Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΣΤΟΦ ΚΑΙ ΑΝΤΕΚΜΠΟΓΙΕ.

Το σημερινό ματς ήταν όλα τα λεφτά για την Κύμη, που ήξερε πολύ καλά πως απέναντι στα Τρίκαλα δεν υπήρχαν περιθώρια λάθους, με την ομάδα του Μπρατσιάκου να κερδίζει τον δικό της ‘τελικό’ επικρατώντας με 78-67.

Τελικά, ντέρμπι δεν είχαμε ούτε στο ‘Καραϊσκάκης’ ούτε και στο ‘Καμπούρης’ και αν το ποδοσφαιρικό ματς μας αφήνει αδιάφορους δεν ισχύει το ίδιο και για το ματς της ομάδας του Μπρατσιάκου.

Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν ιδανικό, με τα Τρίκαλα να βρίσκουν λύσεις από την περιφέρεια και να προηγούνται ακόμα και με +12 (6-18) αλλά η συνέχεια είχε…λίγο απ’ όλα!

Και βοήθειες από τα νέα αποκτήματα Κοστόφ και Αντεκμπόγιε στην πρώτη τους  εμφάνιση και σετ παιχνίδι από την Κύμη με έμφαση στο πρώτο ημίχρονο να περάσει η μπάλα κοντά στο καλάθι, με τους γηπεδούχους στην πρώτη περίοδο να επιχειρούν μόλις ένα τρίποντο και άμυνα ‘μπετόν αρμέ’ με τον Μπρατσιάκο να δείχνει πως η ομάδα του εκτός από σκορ στην επίθεση μπορεί να βρει και λύσεις από την άμυνα και ένα εκπληκτικό Μόργκαν είχε που τελείωσε με 24 πόντους απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στα σενάρια για μεταγραφή ψηλού.

Ήταν δεδομένο, πως τα Τρίκαλα δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Μπορεί ο Μπάρλοου να έχει το…γονίδιο του πατέρα του που έκανε πράγματα και θαύματα αλλά ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την Άνοιξη.

Η Κύμη με υπομονή και επιμονή στο συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της, πήρε τελικά εύκολα τη νίκη με 78-67, χαραμίζοντας πάντως προς το τέλος μια σημαντικότερη διαφορά στο σκορ, όχι πως πρόκειται να παιξει κανένα σημαντικό λόγο, καθώς όπως φάνηκε η ομάδα του Μπρατσιάκου είναι μια ταχύτητα πιο πάνω από ομάδες του επιπέδου των Θεσσαλών.

Στα αξιοσημείωτα και η σημαντική παρουσία του κόσμου. Μπορεί την ίδια ώρα να υπήρχε ο ο ποδοσφαιρικός αγώνας στην τηλεόραση αλλά περισσότεροι από 700 θεατές ανηφόρισαν στο κλειστό Κανήθου και σίγουρα αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-21, 24-10, 18-15, 20-21.

KYMH (Μπρατσιάκος): Τουτζιαράκης 6, Σχίζας 2, Αντεγκμπόγιε 14 (2), Σιγκούνας, Τσούπκοβιτς 8 (1), Κοστόφ 6 (1), Σταμάτης 9, Πάλμπλαντ, Μόργκαν 24, Ελ Αμίν 9 (2).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 3 (1), Κάφεϊ 11 (2), Λίποβι 7 (1), Μπιρούτα 3 (1), Τσαγκαράκης 7 (2), Άτιτς 2, Μπάρλοου 19 (1), Καλλές 5, Χότον 10, Βαρυτιμιάδης.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou