Α ΕΣΚΑΣΕ

Απάντηση της ΑΓΕΧ στο Σύνδεσμο Διαιτητών

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών που αναφέρεται κυρίως στον αγώνα Σχηματαρίου-ΑΓΕΧ και στα παράπονα που ακολούθησαν από πλευράς ηττημένων, η ΑΓΕΧ μέσω του προέδρου της Γιώργου Γραμματικόγιαννη εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

‘Κύριοι του Συνδέσμου, αγαπητέ πρόεδρε,
Μακάρι να μπορέσετε να μεταδώσετε την φιλοσοφία σας στο σώμα των διαιτητών, τότε είμαστε σίγουροι οτι η διαιτησία θα έχει καλύτερο μέλλον. Αλλά με ορισμένους κράτα μικρό καλάθι, αν είναι τις προσωπικότητας, τις γνώσεις κανονισμών του Καραμπιτσάκου, θα αργήσετε πολύ για την άνοδο του επιπέδου των Διαιτητών, όσα σεμινάρια και να κάνετε.
Σε ότι αφορά γιά τα λάθη των προπονητών, ή την κακή συμπεριφορά κάποιων παικτών, εμείς έχουμε την ευχέρεια και τους διώχνουμε, τους απομακρύνουμε απο το σωματείο μας, εσύς Κε Πρόεδρε ?
Εσείς απλά να ρωτήσετε τον Κο Χριστοδούλου αν έχουμε άδικο, και όχι ανακοινώσεις για να στηρίξουμε έναν διαιτητή κακό γιά τα λάθη του , και όχι απλά ανθρώπινα λάθη, αυτά τα συγχωρούμε, τα εγκληματικά όχι.
Και το σωματείο μας το αποδεικνύει καθημερινά, γιατί μιλάμε για ήθος και επίπεδο, που μάλλον ο συγγεκριμένος Διαιτητής αθλητικά δεν έχει, ας σας αναφέρει αν του μιλήσαμε υβριστικά στην διάρκεια του αγώνα, απλά ο ίδιος έκρυψε την ανικανότητά του πίσω από την ιδιότητα του Διαιτητή, δίνοντας Τεχνικές ποινές στο ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Στον αγώνα τις Κυριακής που αγωνιζόνταν στο Εφηβικό μεταξύ Α.Γ.Ε.Χ-ΔΡΟΣΙΑ, δεν του διαμαρτυρήθηκε κανείς, οι παράγοντες ο προπονητής. Αυτό Κε Πρόεδρε είναι επίπεδο, ήθος, αξιοπρέπεια του σωματείου μας’.
Με τιμή
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou