Α ΕΣΚΑΣΕ

Αν.Δαδίτσιος:’Δεν αντιδράσαμε σωστά’

Στην αστοχία των παικτών του στο β’ ημίχρονο απέδωσε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Τελεθριακό ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Δαδίτσιος που σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr τόνισε χαρακτηριστικά για το χθεσινό αγώνα με την Παναγίτσα:

‘Στο πρώτο ημίχρονο παρότι δεν είχαμε σε καλή μέρα επιθετικά τον Μητρόπουλο ήμασταν πολύ καλοί στηριζόμενοι κυρίως στην τριάδα Ρουμελιώτη, Παπαθανασίου και Τριανταφύλλου.

Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε μέσα στον αγώνα τον Μητρόπουλο γιατί ξέραμε πως αν το ματς πήγαινε στον πόντο θα χρειαζόμασταν τα σουτ του στα κρίσιμα σημεία.

Ήμασταν όμως άστοχοι σε αυτό το διάστημα, τόσο ο Μητρόπουλος όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του με αποτέλεσμα η Παναγίτσα να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει τη νίκη.

Δεν είχαμε θέμα με την κούραση, απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι στην επίθεση όπου δεν ήμασταν σε καλή μέρα.

Η Παναγίτσα είναι μια πολύ καλή ομάδα και περιμέναμε την αντίδρασή της, το πρόβλημα όμως ήταν δικό μας που δεν αντιδράσαμε σωστά.

Το μυαλό μας τώρα είναι στο επόμενο αγώνα με την Ιτέα, που για εμάς είναι πολύ πιο σημαντικός από αυτόν που δώσαμε απέναντι στην Παναγίτσα’.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou