Over play Uncategorized

Ανακοινώνει την αποστολή της Εθνικής ο Κεραμιδάς εν όψει του αγώνα με τη Βουλγαρία στη Χαλκίδα

Μια μέρα πριν έρθει στη Χαλκίδα η Εθνική Γυναικών και ο προπονητής Κώστας Κεραμιδάς αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Εύβοιας για τον καθοριστικό αγώνα με τη Βουλγαρία το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό Κανήθου.

Η Εθνική ανεβάζει παράλληλα ρυθμούς στις προπονήσεις  και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, βλέπει να μειώνονται οι απουσίες. Ουσιαστικά η περίπτωση της Εβίνα Μάλτση είναι ο μοναδικός του πονοκέφαλος.

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στο δεξί της πόδι και συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Βουλγαρία. Οι Όλγα Χατζηνικολάου και Στέλλα Καλτσίδου ακολούθησαν σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων. Τέλος για την  Αφροδίτη Κοσμά προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης αφού ένοιωθε εξασθενημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί.

Η Ιωάννα Δίελα που επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από τέσσερα χρόνια τόνισε: « Για μένα είναι μεγάλη τιμή αυτή η κλήση στην Εθνική Ομάδα» και συμπλήρωσε: «Καταρχήν είναι σημαντικό να ξεπεράσουν οι συναθλήτριες μου τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Κόντρα στην Βουλγαρία θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Την χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Με την Ρωσία θα ασχοληθούμε μετά από τον αγώνα του Σαββάτου.»

 

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou