Γ ΕΘΝΙΚΗ

Συνεργασία Λοκρού και Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Στους ρυθμούς των μεγάλων αθλητικών κλαμπ κινείται ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Λοκρός Αταλάντης που προχώρησε σε χορηγική συμφωνία με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, μια εταιρεία που θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του Λοκρού στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αταλάντης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει χαρακτηριστικά:

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ να αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ομάδας του Λοκρού για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017. Η Ελληνική εταιρεία Ζυθοποιίας θα κοσμεί την φετινή αγωνιστική χρονιά στην Γ΄Εθνική Κατηγορία τη φανέλα μπάσκετ του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ με την Pils Hellas’.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Χριστοδουλίδης δήλωσε σχετικά:  “Εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσορίζουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ στη μεγάλη οικογένεια του Λοκρού Αταλάντης . Το όραμά μας στον Λοκρό  ξεφεύγει από τα στενά όρια της αγωνιστικής δράσης και εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαι σίγουρος ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ θα είναι κοινωνός αλλά και αρωγός του οράματός μας αυτού. Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική – αλλά και τοπική κοινωνία”.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και έλαβε την σημερινή της μορφή, το 2011. Διαθέτει σύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο ζύθου με υψηλό παραγωγικό δυναμικό στην ομώνυμη πόλη της Φθιώτιδας και απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζομένους. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης παράγει πέντε υψηλής ποιότητας και γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου : Pils Hellas, Z EZA, BLUE Island,ODYSSEY & Berlin και παράλληλα  εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobrau και GuldenDraak.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει χορηγικά, εδώ και 5 χρόνια, την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης συλλόγους της τοπικής κοινωνίας της Αταλάντης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou