Α1

Σήμερα στις 6 μ.μ. Παναθηναϊκός-Κύμη!

Ο αγώνας με την Α.Ε.Κ. ανήκει στο παρελθόν και η Κύμη ετοιμάζεται για μια ακόμα αναμέτρηση με ομάδα πρώτης γραμμής, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον εξάστερο Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Εύβοιας θα φιλοξενηθεί σήμερα στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, το ΟΑΚΑ, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 18:00 και να έχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση, με αυτή να μην είναι η μόνη ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Επιπλέον, από την μία πλευρά έχουμε την πρώτη εμφάνιση του Όγκο Αντεγμπόγιε με την φανέλα της Κύμης SEAJETS, με το Βρετανό γκαρντ να επιστρέφει και επισήμως στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, έχουμε και το πρώτο παιχνίδι του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Καταλανός προπονητής μεσοβδόμαδα έκανε ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των  «Πρασίνων» σε δύο ματς της Euroleague, κατακτώντας ισάριθμες νίκες. Τώρα θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και στο ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα θα θέλει να ξεκινήσει με το …δεξί.

Είπαμε ότι Κύμη SEAJETS και Παναθηναϊκός Superfoods δεν έχουν τεθεί ξανά αντίπαλοι σε επίσημο παιχνίδι, αλλά είχαν βρεθεί αντιμέτωποι σε φιλικό ματς, στις 11 Σεπτέμβρη στο κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα. Τότε οι παίκτες της Κύμης SEAJETS, παρακινούμενοι από το κατάμεστο γήπεδο και τους ενθουσιώδεις φιλάθλους, ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήραν γρήγορα διαφορά 17 πόντων. Ο Παναθηναϊκός όμως ανέτρεψε άμεσα την κατάσταση και στο τέλος πήρε μια εύκολη νίκη. Τώρα βέβαια οι ομάδες δεν βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασία, ενώ αμφότερες θα είναι σε μεγάλο βαθμό αλλαγμένες, οπότε θα δούμε ένα διαφορετικό ματς.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou