Over play

Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Ακαδημία Ιστιαίας!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέα σεζόν έλαβε τέλος! Η Ακαδημία Ιστιαίας πραγματοποίησε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου την πρώτη της προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της ομώνυμης κωμόπολης, ξεκινώντας κι επισήμως την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ο Σπύρος Γάτσος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, γεγονός που τον άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο.

Μεταξύ αυτών, ήταν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, ο Παντελής Χατζηγιάννης (σέντερ, 35χρ., 1,97μ.) και ο Αντώνης Κρητούλης (γκαρντ, 39χρ., 1,75μ.) οι οποίοι θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τις παραστάσεις τους από μεγαλύτερες κατηγορίες στην επίτευξη %ce%b1%ce%ba%ce%b11των στόχων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ – ο πρώτος έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική κατά το παρελθόν, ενώ ο δεύτερος κατά την πολύχρονη καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες της Α’ ΕΣΚΑ.

Παράλληλα, μετά από ένα χρόνο απουσίας -αγωνίστηκε στον Σύλλα Αιδηψού την περασμένη σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις-, ο Θανάσης Φλώρος (σέντερ, 34χρ., 1,90μ.) αποφάσισε να επιστρέψει στην Ακαδημία, με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του, ενώ ο Βαγγέλης Ορφανίδης, ένας ελπιδοφόρος και πολλά υποσχόμενος νεαρός παίκτης (γκαρντ-φόργουορντ, 20χρ., 1,80μ.), προωθήθηκε από την εφηβική στην ανδρική ομάδα, ώστε να ενισχύσει κι αυτός με τη σειρά του το σύνολο του κόουτς Γάτσου.

Έτσι, λοιπόν, με σταθερό τον περσινό κορμό και με στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυσή της, η Ακαδημία Ιστιαίας πραγματοποίησε την “πρώτη” της ενόψει της νέας σεζόν. Το “παρών” έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες, ενώ σημαντική ήταν και η %ce%b1%ce%ba%ce%b14παρουσία του κόσμου, ο οποίος έδειξε με το… καλημέρα πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο απρόοπτο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τόσο τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και μπάσκετ.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με κοινή ευχή όλων να ολοκληρωθεί η σεζόν με την ομάδα να εκμπέμπει υγεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, να παίζει όμορφο και θεαματικό μπάσκετ, προσελκύοντας τον κόσμο στο γήπεδο και πάνω απ’ όλα, βέβαια, να πετύχει τους στόχους, που έχουν τεθεί.

Με τα συνθήματα “Έξω η βία από τα γήπεδα” και “Ιστιαία”, και μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα με πολλά χαμόγελα, το ταξίδι της Ακαδημίας για τη νέα σεζόν ξεκίνησε, με τον σύλλογο να επιδιώκει στον δεύτερο χρόνο από την εμφάνισή του στο μπασκετικό στερέωμα, να πάει όσο ψηλά μπορεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ κι εν συνεχεία να καθιερωθεί στις παραπάνω κατηγορίες, δημιουργώντας παράδοση στο μπάσκετ.

%ce%b1%ce%ba%ce%b18

 

 

 

 

 

%ce%b1%ce%ba%ce%b17

 

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%ce%ba%ce%b16

 

 

 

 

 

%ce%b1%ce%ba%ce%b13

 

 

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%ce%ba%ce%b15

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%ce%ba%ce%b19

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou