Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Ημέρα των ντέρμπι στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Στη 2η στροφή του το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα και δεν θα μας κάνει καμιά εντύπωση αν αρκετά ματς κριθούν απόψε στις λεπτομέρειες.

Με εξαίρεση το Σχηματάρι που θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο στο Μώλο απέναντι στην τοπική ομάδα, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Στην Αυλίδα ανοίγει σήμερα χρονικά η αυλαία, με την ομάδα του Τομαρά να υποδέχεται τον Τελεθριακό. Φιλόδοξες και οι δύο ομάδες φέτος, ξεκίνησαν με νίκες οπότε μόνο ένας σήμερα θα καταφέρει να τις ντουμπλάρει.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν αυτή τη φορά στη σύνθεσή τους και τον Γκολιά, ο Τελεθριακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κατά κύριο λόγο το δίδυμο Μητρόπουλου-Τριανταφύλλου.

Στη Μαλεσίνα, η τοπική ομάδα είναι αναμφίβολα το φαβορί, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση της Προοδευτικής στην πρεμιέρα με την Αυλίδα, δίνουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στη Χαλκίδα έχουμε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΓΕΧ και την Παναγίτσα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μια και στην ουσία ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα (ΔΑΚ Χαλκίδας) είναι το φαβορί στην πρώτη του Μαρμαρινού, αλλά πάντα τα τοπικά ντέρμπι κρύβουν παγίδες. Απών για τους γηπεδούχους θα είναι ο Χαρατσής.

Στη Λιβαδειά ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ιτέα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Από τη μια πλευρά οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα να δείξουν πως η βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Παναγίτσα ήταν μια παρένθεση, από την άλλη η Ιτέα δείχνει φέτος καλύτερη του αναμενομένου, με το μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών να έχει πετύχει.

Στην Άμφισσα ο Μάκαρος θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη Θήβας. Η ομάδα του Παπούλια θέλει να κάνει όσες περισσότερες νίκες μπορεί στο γήπεδό της και το συγκεκριμένο ματς είναι μέσα σε αυτά που έχει τσεκάρει στο μπλοκάκι του ο κόουτς των γηπεδούχων. Ο Άρης όμως, που φέτος έχει φιλοδοξίες, ξέρει πως αν θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

15:30 Κλειστό Αυλίδας Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Χουγιάζος-Μαμασούκα)

17:00 Κλειστό Μαλεσίνας ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χριστοδούλου-Γερονικολός)

18:00 Κλειστό ΔΑΚ Χαλκίδας ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Κάλφα-Σοφόπουλος)

18:00 Κλειστό Λιβαδειάς ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Ντάνος-Χαϊνά)

18:00 Κλειστό Άμφισσας ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ (Κοτσιμπός-Ζάχος)

18:00 Κλειστό Μώλου ΜΩΛΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Καραμπιτσάκος-Τσάμης)

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou