Α1

Βασ.Μπρατσιάκος:’Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας’

Η Κύμη πήρε τη νίκη-πρόκριση μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και τώρα την ερχόμενη Τετάρτη παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, διεκδικώντας πλέον την είσοδό της στους ‘4’ του κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που από μόνο του είναι ιστορικής σημασίας για τη νεοφώτιστη ομάδα στην Α1.

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε το μέγεθος της μεγάλης επιτυχίας μετά και την πρόκριση επί του Πανιωνίου, ενώ για το ματς με τον Άρη είπε χαρακτηριστικά, πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο τις αναλογεί από αυτό τον αγώνα.

Αναλυτικά:

Η πραγματικότητα είναι ότι επιθυμούσαμε να γίνει το παιχνίδι με τον τρόπο που έγινε. Παίξαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς με τον ιστορικό Πανιώνιο, μέσα σε μία κατάμεστη έδρα, με φανατικό κοινό και με πολύ παλμό. Τέτοιου είδους παιχνίδια μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν για την συνέχεια, μαθαίνουμε να αντιδρούμε σωστά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και αυτό ίσως οφείλεται στο ότι τα δώσαμε όλα απέναντι στο Ρέθυμνο. Εκτός αυτού, σήμερα αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή και καλοστημένη ομάδα, με αποτέλεσμα να γίνει ένα αμφίρροπο και ωραίο παιχνίδι, με τους φιλάθλους να φεύγουν έχοντας χαρεί μπάσκετ. Θέλω να σταθώ στο ότι η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για εμάς, αποτελεί σίγουρα μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας. Τώρα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, με στόχο να χαρούμε το ματς και να διεκδικήσουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί.’

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou