Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Με το διπλό πέρασε από την Αυλίδα ο Τελεθριακός!

Α’ ΕΣΚΑΣΕ 

Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 59-63

Ντέρμπι σήμερα το μεσημέρι στην Αυλίδα, με τον Τελεθριακό να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνος επικρατώντας των γηπεδούχων με 59-63, φτάνοντας έτσι τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ιδίως στην επίθεση, με τους φιλοξενούμενους όμως να στηρίζονται στην εμπειρία των παικτών τους κατακτώντας μια σπουδαία νίκη, σε μια έδρα που παραδοσιακά δύσκολα ‘σπάζει’

Το ματς έδειχνε στην αρχή πως δύσκολα κάποια ομάδα θα κατάφερνε να επιβάλει το ρυθμό της.

Η Αυλίδα έβγαλε φάσεις μέσα από συστήματα, αλλά ήταν υπερβολικά άστοχη. Μόνο οι συνεργασίες του Κατσούλα με τον Σαμουρέλη λειτούργησαν, αλλά δεν ήταν αρκετές.

Από την άλλη πλευρά ο Τελεθριακός έδειχνε εξ αρχής πως θα ήταν ‘σκληρό καρύδι’.

Ο Μητρόπουλος έχει προσθέσει πολύτιμη εμπειρία αλλά και ποιότητα στην ομάδα της Β. Εύβοιας, ο Τριανταφύλλου είναι φόβητρο κάτω από τα καλάθια και στην περιφέρεια το δίδυμο Ρουμελιώτη-Ιωακείμ είναι έμεπιρο και συνάμα αξιόπιστο.

Το ημίχρονο έληξε 25-27 με τον Τελεθριακό να κάνει μια σούπερ γ’ περίοδο ξεφεύγοντας ακόμα και με 15 πόντους διαφορά με μπροστάρη τον Μητρόπουλο απέναντι σε μια Αυλίδα που η αστοχία έφερε και εκνευρισμό.

Στη δ’ περίοδο πάντως οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μάζεψαν τη διαφορά μειώνοντας στο τέλος σε 56-60, αλλά ο Παπαθανασίου με 2/2 βολές έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του (56-62) για να φτάσει τελικά δίκαια στη νίκη με 59-63.

Διαιτητές: Μαμασούκα-Χουγιάζος (πολύ καλοί).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-15, 8-12, 13-22, 21-14.

Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ (Τομαράς-Φραγκούλης): Γκολιάς 2, Αλεξάνδρου 6 (2), Κατσούλας 17 (2), Αγγελής 6 (1), Κωνσταντόπουλος 2, Σολδάτος 15 (1), Σαμουρέλης 11, Σέφκας, Αχματιώτης, Τζεβελέκος, Βασιλείου.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος):Ρουμελιώτης Θ.7, Μητρόπουλος 28 (4), Παπαθανασίου 4, Ιωακείμ 8 (1), Μιχαηλίδης 2, Κουμπές 2, Τριανταφύλλου 12, Μέτα, Ρουμελιώτης Αν., Δήμου, Φακίτσας.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou