Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 90-55

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Ασταμάτητος ο Ερμής!

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 90-55

Το 3/3 είναι γεγονός για τον Ερμή Σχηματαρίου που επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Λιβαδειάς με 90-55 και πλέον η ομάδα του Γιάννη Τσαούση έχει από σήμερα κιόλας το μυαλό της στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας στη Χαλκίδα με την Παναγίτσα…

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είχαν λύσεις στην επίθεση αλλά και πολύ καλές αμυντικές προσαρμογές φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με +35.

Η καλή μέρα λένε πως φαίνεται από το πρωί και το Σχηματάρι φρόντισε να το επιβεβαιώσει από την πρώτη κιόλας περίοδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με…τέρμα το γκάζι στον αγώνα και το 28-6 μιλάει από μόνο του…

Με τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα το υπόλοιπο του αγώνα είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ο Ερμής ήταν προσεκτικός μην επιτρέποντας στον Απόλλωνα σε κανένα σημείο να πιστέψει ότι μπορεί να επιστρέψει.

Ο Τσαούσης αλλά και ο Ροζάνας βρήκαν την ευκαιρία να μοιράσουν το χρόνο συμμετοχής και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα εν όψει της συνέχειας που ασφαλώς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον…

Διαιτητές: Κάλφα-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-6, 16-14, 24-18, 22-17.

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τσαούσης): Σπανός 6, Μούντριχας, Ξετρίχης 9 (2), Γρηγοράκης 20, Κολοβός 6, Κώνστας 11 (3), Φλώτσιος 4, Κωνσταντούρας 2, Αγγελέτος 8 (1), Κουτής 2, Γυφτονικολός 14, Λούκας 8 (2).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας-Ζητουνιάτης):Γιαμάς 4, Κοτσαδάμ, Σταμέλος 4 (1), Τερματζίδης 7 (2), Ζαμπάς, Αποστολίδης 12 (1), Σταγκίδης 6 (1), Παππάς 3, Γίτσας, Αλεξόπουλος 10, Καρφάκης 3, Σκαλτσάς 6.

 

 

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou