Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αέρας στην πρεμιέρα η Παναγίτσα!

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 81-41

Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος της χρονιάς πήρε η Παναγίτσα που επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Λιβαδειάς με 81-41 με τους γηπεδούχους να κάνουν επίδειξη δύναμης έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πέρυσι στα πλέϊ-οφ ανόδου για την Α’ κατηγορία, αλλά από τότε πολλά άλλαξαν.

Η Παναγίτσα με τις μεταγραφικές κινήσεις έβαλε στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Απόλλων Λιβαδειάς έχει διαφορετικές προτεραιότητες που επικεντρώνονται κυρίως στην άνετη παραμονή.

Έτσι λοιπόν, η νίκη και μάλιστα μεγάλης έκτασης των γηπεδούχων ήταν αναμενόμενη με την ομάδα του Μιχαήλ να dsc03320δείχνει πως φέτος μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Μετά την πρώτη περίοδο που οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, η Παναγίτσα βρήκε λύσεις στην επίθεση ξεφεύγοντας στο ημίχρονο με 36-25, για να κριθούν τα πάντα στη γ’ περίοδο όταν η ομάδα της χαλκίδας έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 25-10 φτάνοντας στο 61-35.

Στην τελευταία περίοδο η Παναγίτσα δεν έκοψε ταχύτητα ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά και φτάνοντας στο τελικό 81-41 με χαρακτηριστική άνεση.

Από τους νικητές, κορυφαίος στην πρεμιέρα ο Μάρτιν Λαζαρίδης με 22 πόντους, ένας παίκτης που σκοράρει με όποιο τρόπο θέλει, μαζεύοντας παράλληλα και τα ριμπάουντ.

Σε υψηλά στάνταρ κυμάνθηκε επίσης η απόδοση των Κωνσταντίνου, Σαράπη και Νίκου Μπέλλου.

Από την ομάδα της Λιβαδειάς, ξεχώρισαν οι Σκαλτσάς και Κουβαράς.

Εκτός αποστολής αλλά παρών στο γήπεδο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Παναγίτσας, Δημήτρης Μαρμαρινός.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Μαμασούκα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:15-12, 21-13, 25-10, 20-6.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ-Τοσούνης): Δέδες 12 (2), Κουτσογιάννης 3, Σεβαστόπουλος, Ζυγογιάννης, Τσίτσης 9 (1), Κωνσταντίνου 10 (2), Σαράπης 5, Μπέλλος Χαρ. 6 (1), Μπέλλος Νικ. 9, Λαζαρίδης 22 (3), Περσίδης 1, Ματθαίου 4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας-Ζητουνιάτης):Σταμέλος, Κοτσαδάμ, Γιαμάς 2, Τερματζίδης 9 (3), Ζαμπάς, Κουβαράς 4, Αποστολίδης 3 (1), Παππάς 1, Γίτσας, Αλεξόπουλος 8, Καρφάκης 2, Σκαλτσάς 12.

*Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από την αναμέτρηση.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (21η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Εύκολη νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Κάδμος 43-94

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σταθερά στη 2η θέση! ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ε. Καρύστου 67-80

pannikolaou