Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση Σχηματαρίου με βολές κατά της Μαλεσίνας

Με ανακοίνωση του ο Ερμής Σχηματαρίου πριν από λίγο απαντά στην Μαλεσίνα για την αλλαγή των διαιτητών ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια και μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων για την αλλαγή ώρας του αυριανού αγώνα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και παράλληλα δηλώνουμε απερίφραστα πως εμπιστευόμαστε όλους τους διαιτητές της Ένωσης σε αντίθεση με την αυριανή μας αντίπαλο Μαλεσίνα, που πρόλαβε μέσα σε λίγες ώρες να ζητήσει την αλλαγή δύο διαιτητών. Προτείνουμε δε στη Μαλεσίνα, να διαλέξει εκείνη τους διαιτητές στο μεταξύ μας αγώνα, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ένα γεγονός που δείχνει την διαφορετική νοοτροπία μεταξύ της δική μας ομάδας και των αντιπάλων μας και καλούμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του. Πριν από λίγες ημέρες επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Μαλεσίνας και ζητήσαμε ο αυριανός αγώνας να ξεκινήσει αντί για τις 18:00 στις 15:00 ή 16:00 καθώς αύριο το απόγευμα παντρεύεται ο ταμίας της ομάδας μας Φάνης Κορλός ώστε να παραβρεθεί στο γεγονός σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή. Αρχικά ο πρόεδρος της Μαλεσίνας μας απάντησε πως λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και πως θα μας ενημέρωνε αργότερα όταν θα έπαιρνε το τυπικό ΟΚ από τον προπονητή του.

Μετά από λίγες ώρες μας ενημέρωσαν πως δεν δέχονται να γίνει η αλλαγή στην ώρα, όπως άλλωστε είχαν πράξει και πέρυσι σε αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος όταν είχαμε ζητήσει την αναβολή λόγω του μπλόκου των αγροτών.

Ίσως να νόμιζαν πως κάποιος παίκτης μας θα έχει πρόβλημα και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, όμως πλανήθηκαν πλάνην οικτράν καθώς μακριά από εμάς τέτοιες αντιλήψεις. Εμείς, όσες φορές στο παρελθόν μας ζήτησαν ομάδες κάποια διευκόλυνση ποτέ δεν την αρνηθήκαμε.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε τη Μαλεσίνα και γενικά όλη την τοπική μπασκετική κοινωνία, πως ο Ερμής Σχηματαρίου πιο δυνατός και έτοιμος από ποτέ, θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και στο φετινό πρωτάθλημα εμπιστευόμενοι τους παίκτες και τον προπονητή μας και προασπίζοντας τα ιδανικά του συλλόγου μας, διαψεύδοντας παράλληλα τις Κασσάνδρες’.

Εκ του Δ.Σ. 

Γ.Σ.ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou